Інформація для дисципліни "Харчова хімія. Розділ 3"
Опис: Дисципліна «Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій» є ІІІ розділом інтегральної дисципліни «Харчова хімія», яка, у свою чергу, є основною дисципліною у хімічній підготовці студентів, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» у НН ІХТБ ХДУХТ, за освітньо-кваліфікаційним рівнем Бакалавр.
Цілі: Метою викладання розділу «Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій» є засвоєння студентами теоретичних положень фізичної і колоїдної хімії, оволодіння сучасними фізико-хімічними методами дослідження і застосування одержаних знань для розв'язання задач, що зустрінуться їм у майбутній професійній діяльності.