Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій"
Опис: Дисципліна «Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій» є ІІІ розділом інтегральної дисципліни «Харчова хімія», яка, у свою чергу, є основною дисципліною у хімічній підготовці студентів, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» у НН ІХТБ ХДУХТ, за освітньо-кваліфікаційним рівнем Бакалавр.
Цілі: Метою викладання розділу «Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій» є засвоєння студентами теоретичних положень фізичної і колоїдної хімії, оволодіння сучасними фізико-хімічними методами дослідження і застосування одержаних знань для розв'язання задач, що зустрінуться їм у майбутній професійній діяльності.
Мова: Українська
Викладачі: Сергій Олексійович Самойленко
Розділ: 18, Тести: 2
Матеріал дисципліни
20,00$ Додати в кошик