Головна
»
Курси
»
Інформація про дисципліну: "Техніка харчових виробництв малого ...
Увійти до системи
Логін
Пароль
Контакти
Перелік занять
Вибрані курси
Дані не знайдено
Інформація для дисципліни
"Техніка харчових виробництв малого та середнього бізнесу"
Мова:
Українська
Викладачі:
Григорій Вікторович Дейниченко, Валерій Михайлов, Світлана Володимирівна Прасол
Розділ:
7
Матеріал дисципліни
Сховати все
/
Показати все
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ТА ЙОГО МАШИННО-АПАРАТУРНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕНЯ
МАШИНИ ДЛЯ РІЗАННЯ
МАШИНИ ДЛЯ ДРІБНОГО ТА ТОНКОГО ПОДРІБНЮВАННЯ М’ЯСА
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗАСОЛУ М’ЯСА ТА ПЕРЕМІШУВАННЯ ФАРШУ
МАШИНИ ДЛЯ ШПРИЦЮВАННЯ
МАШИНИ ДЛЯ ШПРИЦЮВАННЯ
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Записатися
eFront
(version 3.6.15) • Community Edition •
Контакти
Інформація
Sorry, but your browser needs to support iframes to see this
Подробиці помилки