Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Автоматизація підприємств харчових виробництв малого та середнього бізнесу"
Опис: Програма курсу передбачає вивчення питань проектування систем автоматизації технологічних процесів, автоматизації типових процесів харчових виробництв, систем автоматизації хлібопекарних, макаронних, консервних, кондитерських, молочних, м’ясопереробних виробництв і холодильного устаткування, а також автоматизованих систем управління технологічними процесами.
Цілі: Метою вивчення курсу є розвиток у студентів вміння аналізувати технологічні об’єкти та процеси, що в них відбуваються, з позицій управління ними.
Мова: Українська
Викладачі: Андрій Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько
20,00₴ Додати в кошик