Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "СК Інноваційні процеси та обладнання переробки харчової сировини"
Опис: Дисципліна "Іноваційні процеси та обладнання переробки харчової сировини" описує нестандарні підходи до переробки харчової сировини з метою їх інтенсифікації та отримання продукції підвищенної якості. Описані способи переробки та апаратурне оформлення ппроцесу
Цілі: Дисципліна "Іноваційні процеси та обладнання переробки харчової сировини" має за мету ознайомлення студентів з напрямками наукових досліджень в сфері інтенсифікації процесів переробки харчової сировини та удосконалення технологічного обладнання для реалізації таких процесів
Мова: Українська
Викладачі: Ольга Анатоліївна Маяк
Розділ: 8
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик