Інформація для дисципліни "Методи контролю продукції харчових виробництв"
Опис: Галузь знань: 18 «Виробництво та технології». Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження». Освітній рівень: бакалавр. Кількість кредитів для денної форми навчання – 4. Загальна кількість годин – 120. Тижневих годин для денної форми навчання: аудиторних – 3,5; самостійної роботи студента – 3,5.
Цілі: Метою дисципліни є оволодіння студентами теоретичних знань та набуття навичок з контролю продукції харчових виробництв під час майбутньої професійної діяльності.
Оцінювання: Вид контролю - іспит
Теми: Дисципліна містить 3 розділи та 15 тем
Ресурси: Методи контролю якості харчової продукції: навчальний посібник / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова та ін.; ХДУХТ, СНАУ. - Суми : Університетська книга, 2012. – 512 с.