Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Як відкрити ресторан"
Опис: У навчальному посібнику розглянуто питання з історії виникнення ресторанного бізнесу, стан і шляхи розвитку ресторанної індустрії в Україні, сучасні тренди та перспективні формати закладів. Визначено основні етапи планування та відкриття ресторану.
Цілі: Формування у студентів професійних компетенцій щодо основних понять про ресторанні формати та концепції, розуміння, що грамотно розроблена концепція та послідовне комплексне впровадження всіх складових ресторанного закладу, це гарантований успіх діяльності ресторану.
Оцінювання: Залік
Метод навчання: В залежності від теми: лекція, коучинг, діловая гра, мозговий штурм, креативні групи
Мова: Українська
Викладачі: Белла Борисівна Ботштейн
Розділ: 45
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик