Головна
»
Курси
»
Інформація про дисципліну: "Професійна етика та етикет у г...
Увійти до системи
Логін
Пароль
Контакти
Перелік занять
Вибрані курси
Дані не знайдено
Інформація для дисципліни
"Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі"
Мова:
Українська
Викладачі:
Людмила Миронівна Варипаєва
Розділ:
13
Матеріал дисципліни
Сховати все
/
Показати все
Змістовий модуль 1. Поняття етики та етикету.
Тема 1. Вступ. Загальні поняття. Основні терміни та визначення.
Тема 2. Історичний розвиток та сучасні напрями професійної етики та етикету.
Тема 3. Професійна етика і психологія.
Тема 4.Етична поведінка у закладі готельно-ресторанного господарства.
Змістовий модуль 2. Особливості етикету обслугову...
Тема 5. Професійний етикет в сфері обслуговування.
Тема 6. Особливості етикету обслуговування в ресторанах.
Тема 7. Міжнародний етикет обслуговування.
Теми рефератів для семінарських занять.
Теми для самостійної роботи.
Індивідуальні завдання.
Тематика контрольних робіт для студентів заочного відділення.
Записатися
eFront
(version 3.6.15) • Community Edition •
Контакти
Інформація
Sorry, but your browser needs to support iframes to see this
Подробиці помилки