Головна
»
Курси
»
Інформація про дисципліну: "Управління якістю товарів та послу...
Увійти до системи
Логін
Пароль
Контакти
Перелік занять
Вибрані курси
Дані не знайдено
Інформація для дисципліни
"Управління якістю товарів та послуг"
Мова:
Українська
Викладачі:
Наталья Балацька
Розділ:
28
Матеріал дисципліни
Сховати все
/
Показати все
ВСТУП
Розділ 1. Якість та конкурентоспроможність: поняття та методичні підходи до оцінки
Тема 1. Якість та конкурентоспроможність в умовах ринкової економіки
Тема 2. Основні категорії та поняття у сфері якості
Візуальне супроводження
Тема 3. Якість як складовий елемент конкурентоспроможності
Візуальне супроводження
Тема 4. Організаційно-економічні основи кваліметрії
Візуальне супроводження
Тема 5. Методи та засоби кваліметрії
Візуальне супроводження
Тема 6. Організаційно-економічні принципи забезпечення якості
Питання для самоперевірки
Розділ 2. Організаційно-методичні принци...
Тема 7. Якість як об'єкт управління
Тема 8. Етапи розвитку та сучасний стан теорії і практики управління якістю
Тема 9. Національні концепції управління якістю
Тема 10. Управління якістю на базі концепції TQM
Візуальне супроводження
Тема 11. Організаційно-методичні основи сучасних систем управління якістю
Тема 12. Основні напрями діяльності України в сфері якості
Тема 13. Система управління безпекою харчових продуктів
Візуальне супроводження
Тема 14. Інструменти та технології управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
Візуальне супроводження
Тема 15. Система управління якістю як механізм діяльності закладу готельно-ресторанного господарства
Рекомендована література
Індивідуальна робота
20,00₴
eFront
(version 3.6.15) • Community Edition •
Контакти
Інформація
Sorry, but your browser needs to support iframes to see this
Подробиці помилки