Інформація для дисципліни "Менеджмент підприємства"
Опис: Дисципліна призначена для студентів денної та заочної форми навчання факультету Менеджменту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Цілі: Формування у студентів системи спеціальних знань у сфері менеджменту готельно-ресторанного господарства і набуття практичних навичок проектування та удосконалення систем управління у готельно-ресторанному господарстві
Оцінювання: Курс передбачає 2 модулі, 8 змістовних модулів. Вид підсумкового контролю - іспит. Оцінювання відбувається оцінювання відповідності до Болонської системи за 100-бальною шкалою
Теми: Змістовий модуль 1. Основи менеджменту підприємств готельно-ресторанного господарства Тема 1. Сутність, значення та розвиток менеджменту Тема 2. Підприємство готельно-ресторанного господарства як відкрита соціально-економічна система Тема 3. Функції менеджменту в підприємствах готельно-ресторанного господарства Тема 4. Проектування систем управління в підприємствах готельно-ресторанного господарства Змістовий модуль 2. Ефективність менеджменту підприємств готельно-ресторанного господарства Тема 5. Методи менеджменту Тема 6. Технологія управління підприємствами готельно-ресторанного господарства Тема 7. Менеджмент персоналу готелів і ресторанів Тема 8. Ефективність управління підприємствами готельно-ресторанного господарства