Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Холодильна технологія"
Опис: Програма дисципліни «Холодильна технологія» має за мету набуття студентами теоретичних та практичних знань в області холодильної обробки та зберігання плодів та овочів, навичок та вмінь творчо поєднувати питання теорії та практики, правильно будувати технологічний процес, контролювати основні фактори, що впливають на якість холодильної обробки та зберігання плодів та овочів
Цілі: отримання студентами навичок аналізу процесів та змін в продуктах рослинного походження при холодильній обробці, вибору раціональних способів та режимів холодильної обробки харчових продуктів з плодів та овочів
Оцінювання: залік
Теми: Курс дисципліни містить 8 тем
Ресурси: рекомендована література, методичне забезпечення, інформаційні ресурси
Мова: Українська
Викладачі: Олексій Сергійович Погарський, Т Пономаренко
Розділ: 18
Матеріал дисципліни
Записатися Записатися