Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Контроль якості та безпека продукції галузі"
Опис: дисципліна «Контроль якості та безпеки продукції галузі» призначена для студентів напряму підготовки 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу».
Завданнями дисципліни є: набуття студентами теоретичних знань з основ організації технохімічного та технологічного контролю молокопереробних виробництв, характеристики та вимог до приймання, розміщення, зберігання і контролю сировини, а також принципів організації контролю технологічного процесу виробництва, управління якістю і забезпечення безпеки готової продукції.
Оцінювання: іспит з метою визначення рівня засвоєння студентами теоретичного та практичного матеріалу з відповідної навчальної дисципліни в обсязі, передбаченому робочою програмою.
Ресурси: Рекомендована базова та допоміжна література, методичне забезпечення.
Інша інформація: Мова: Українська
Викладачі: Максимова Надія Пилипівна
Мова: Українська
Викладачі: Надія Максимова
Розділ: 19
Матеріал дисципліни
Записатися Записатися