Головна
»
Курси
»
Інформація про дисципліну: "Технологія продуктів оздоровчого х...
Увійти до системи
Логін
Пароль
Контакти
Перелік занять
Вибрані курси
Дані не знайдено
Інформація для дисципліни
"Технологія продуктів оздоровчого харчування"
Мова:
Українська
Викладачі:
Тетяна Котюк, Раїса Юріївна Павлюк
Розділ:
3
Матеріал дисципліни
Сховати все
/
Показати все
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ
Л. 1. ХАРЧУВАННЯ, ІМУНІТЕТ ТА БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ. НАУКОВИЙ ПІДХІД ПРИ РОЗРОБЦІ НОВИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ІМУНІТЕТУ
Л. 2. НАЙБІЛЬШ ЦІННІ БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РОСЛИННІ РЕЧОВИНИ В НАШОМУ РАЦІОНІ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ІМУНІТЕТУ І ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗДОРОВ'Я
Записатися
eFront
(version 3.6.15) • Community Edition •
Контакти
Інформація
Sorry, but your browser needs to support iframes to see this
Подробиці помилки