Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Товарознавство харчових продуктів (для технологів)"
Опис: Дисципліна "Товарознавство та експертиза харчових продуктів" призначена для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології" за спеціалізацією "Харчові технології в ресторанній індустрії"
Цілі: надання студентам професійних знань з якості продуктів харчування для повноцінної діяльності у сфері сучасного ресторанного господарства, промисловості та комерційних структурах ринкової економіки.
Оцінювання: залік
Теми: ТЕМА 1. Теоретичні основи товарознавства
ТЕМА 2. Зерно і продукти його переробки
ТЕМА 3. Овочі, плоди та продукти їх переробки
ТЕМА 4. Крохмаль, цукор, мед та кондитерські вироби
ТЕМА 5. Смакові товари
ТЕМА 6. Молочні продукти та харчові жири
ТЕМА 7. М'ясо і м’ясопродукти
ТЕМА 8. Риба і рибні товари
Інша інформація: Предметом вивчення дисципліни є класифікація, асортимент, фактори, що формують якість продовольчих товарів та сировини, процеси виробництва, товаропросування та зберігання харчових продуктів.
Об’єктом вивчення дисципліни є споживні властивості харчових продуктів, від яких значною мірою залежить якість продукції підприємств ресторанного господарства.
Мова: Українська
Викладачі: Тетяна Миколаївна Попова
Розділ: 7
Матеріал дисципліни
Записатися Записатися