Головна
»
Курси
»
Інформація про дисципліну: "СК Маркування харчової продукці...
Увійти до системи
Логін
Пароль
Контакти
Перелік занять
Вибрані курси
Дані не знайдено
Інформація для дисципліни
"СК Маркування харчової продукції"
Мова:
Українська
Викладачі:
Ольга Олексіївна Гринченко
Розділ:
14
Матеріал дисципліни
Сховати все
/
Показати все
Основні нормативні та законодавчі документи України та країн ЄС стосовно маркування харчової продукції. Загальні правила маркування харчової продукції
Основні терміни та визначення
Загальні та специфічні вимоги до маркування
Назва продукту
Позначення маси нетто, чи об’єму, чи кількості продукту
Склад продукту
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту
Строк (термін) придатності
Умови зберігання
Дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування)
Експертиза маркування харчової продукції за групами
Завдання №1
Завдання №2
Завдання №3
Записатися
eFront
(version 3.6.15) • Community Edition •
Контакти
Інформація
Sorry, but your browser needs to support iframes to see this
Подробиці помилки