Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Товарознавство. Харчові продукти. Розділ Зерноборошняні товари та кондитерські вироби"
Опис: Дисципліна призначена для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Цілі: формування у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо класифікації, асортименту, вимог до якості, зберігання зерноборошняних товарів, цукру, крохмалю та кондитерських виробів.
Оцінювання: екзамен
Теми: РОЗДІЛ 1. ЗЕРНОБОРОШНЯНІ ТОВАРИ.
Тема 1. Зернові культури.
Тема 2. Крупа та круп’яні концентрати.
Тема 3. Борошно.
Тема 4. Хліб та хлібобулочні вироби.
Тема 5. Макаронні вироби.
РОЗДІЛ 2. КРОХМАЛЬ, ЦУКОР, МЕД І КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ.
Тема 6. Крохмаль та крохмалепродукти.
Тема 7. Цукор, замінювачі цукру, мед.
Тема 8. Загальна характеристика кондитерських виробів.
Тема 9. Цукристі кондитерські вироби.
Тема 10. Борошняні кондитерські вироби.
Тема 11. Національні вироби.
Тема 12. Вироби спеціального призначення.
Мова: Українська
Викладачі: Тетяна Миколаївна Попова
Розділ: 4
Матеріал дисципліни
Записатися Записатися