Інформація для дисципліни "Інжиніринг в ресторанному господарстві"
Опис: Вивчення напрямків інжинірингу в ресторанному господарстві є саме головною метою курсу «Інжиніринг у ресторанному господарстві»
Цілі: У результаті вивчення даної дисципліни студенти повинні знати: – алгоритм комплексного технічного оснащення підприємств ресторанного господарства; – особливості проектування та реконструкції різних типів підприємств; – порядок розробки й затвердження проектів, склад проектно-кошторисної документації; – основи монтажу технологічного устаткування; –організацію технічного сервісу технологічного устаткування; – норми і правила проектування ділянок і цехів сервісних центрів. Студенти повинні вміти: – проводити маркетингові дослідження як одну зі складових інжинірингової діяльності; – раціонально підбирати устаткування та економічно обґрунтовано планувати технічне оснащення підприємств ресторанного господарства; – компонувати технологічне устаткування з дотриманням потоковості виробництва; – оволодіти навичками збирання та розбирання, настроювання та регулювання режимів роботи, раціональної експлуатації устаткування; – приймати конкретні рішення з питань економії паливно-енергетичних ресурсів; – впровадити досягнення науково-технічного прогресу в практику з найбільшою ефективністю.
Оцінювання: Оцінювання здійснюється за 100-бальною шкалою в діапазоні від 0 до 100 балів (включно).
Мова: Українська
Викладачі: Віталій Миколайович Червоний, Богдан Віталійович Ляшенко, Галина Анатоліївна Селютіна, Інна Василівна Золотухіна