Інформація для дисципліни "Автоматизація виробничих процесів"
Опис: Курс автоматизація виробничих процесів є завершальним курсом циклу спеціальних технічних дисциплін для інженерів-механіків харчових виробництв. Розглядаються основні поняття та визначення у галузі автоматичного управління технологічними процесами харчових виробництв, автоматизований контроль технологічних параметрів, автоматичні системи регулювання, технічні засоби автоматизації. Він базується на знаннях, одержаних студентами при вивченні фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін: математики, фізики, електротехніки, процесів та апаратів харчових виробництв, технології та обладнання харчових виробництв.
Цілі: - підготовка студентів до виробничо-технологічної діяльності, пов’язаною з експлуатацією автоматизованого обладнання, автоматизованих технологічних комплексів харчових виробництв з застосуванням комп’ютерних технологій; - навчання студентів використанню одержаних у результаті фундаментальної підготовки загальнонаукових та загально-технічних дисциплін, для рішення інженерних задач пов’язаних зі створюванням автоматизованого технологічного обладнання оснащуваного мікропроцесорними системами управління.
Оцінювання: Істип
Теми: ЛЕКЦІЯ 1 Основні поняття та визначення з автоматики та автоматизації
Мова: Українська
Викладачі: Григорій Вікторович Дейниченко, Андрій Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько