Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Автоматизація виробничих процесів"
Опис: Курс автоматизація виробничих процесів є завершальним курсом циклу спеціальних технічних дисциплін для інженерів-механіків харчових виробництв. Розглядаються основні поняття та визначення у галузі автоматичного управління технологічними процесами харчових виробництв, автоматизований контроль технологічних параметрів, автоматичні системи регулювання, технічні засоби автоматизації. Він базується на знаннях, одержаних студентами при вивченні фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін: математики, фізики, електротехніки, процесів та апаратів харчових виробництв, технології та обладнання харчових виробництв.
Цілі: - підготовка студентів до виробничо-технологічної діяльності, пов’язаною з експлуатацією автоматизованого обладнання, автоматизованих технологічних комплексів харчових виробництв з застосуванням комп’ютерних технологій;
- навчання студентів використанню одержаних у результаті фундаментальної підготовки загальнонаукових та загально-технічних дисциплін, для рішення інженерних задач пов’язаних зі створюванням автоматизованого технологічного обладнання оснащуваного мікропроцесорними системами управління.
Оцінювання: Істип
Теми: ЛЕКЦІЯ 1
Основні поняття та визначення з автоматики
та автоматизації
Мова: Українська
Викладачі: Григорій Вікторович Дейниченко, Андрій Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько
Розділ: 22, Тести: 14
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик