Головна
»
Курси
»
Інформація про дисципліну: "Менеджмент готельно-ресторанного го...
Увійти до системи
Логін
Пароль
Контакти
Перелік занять
Вибрані курси
Дані не знайдено
Інформація для дисципліни
"Менеджмент готельно-ресторанного господарства"
Мова:
Українська
Викладачі:
Олександр Васильович Ольшанський
Розділ:
19
Матеріал дисципліни
Сховати все
/
Показати все
ТЕОРЕТИЧНІ МАТЕРІАЛИ
Тема 1. СУТНІСТЬ, ЗНАЧЕННЯ ТА РОЗВИТОК МЕНЕДЖМЕНТУ
Тема 2. ПІДПРИЄМСТВО РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК ВІДКРИТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА СИСТЕМА
Тема 3. ФУНКЦІЇ МЕНЕДЖМЕНТУ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Тема 4. ПРОЕКТУВАННЯ СТРУКТУР УПРАВЛІННЯ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Тема 5. МЕТОДИ МЕНЕДЖМЕНТУ
Тема 6. ТЕХНОЛОГІЯ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Тема 7. ЕФЕКТИВНІСТЬ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Методичні рекомендації для проведення практичних та семінарських занять
КОМПЛЕКС НАВЧАЛЬНИХ ТА КОНТРОЛЬНИХ ТЕСТІВ З ДИСЦИПЛІНИ «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»
ТЕМАТИКА КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ
МЕТОДИЧНІ ТА ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»
ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ БІЛЕТИ
ПАКЕТИ КОНТРОЛЬНИХ ЗАВДАНЬ З КОМПЛЕКСНОЇ ПЕРЕВІРКИ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ З ДИСЦИПЛІНИ «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»
ЛІТЕРАТУРА
ФОНД ЗАКОНОДАВЧОГО ТА ІНСТРУКТИВНОГО МАТЕРІАЛУ
ГЛОСАРІЙ
ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ СЛОВНИК
Записатися
eFront
(version 3.6.15) • Community Edition •
Контакти
Інформація
Sorry, but your browser needs to support iframes to see this
Подробиці помилки