Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах"
Опис: Дисципліна призначеня для студентів спеціальності 181 Харчові техології
Цілі: вивчення теоретичних та практичних аспектів організації, планування та управління
виробництвом на підприємствах харчової промисловості.
Оцінювання: оцінюваня здійснюється протягом семестра на практичих заняттях та кінцевий контроль - залік
Мова: Українська
Викладачі: Ксенія Володимирівна Калєнік
Розділ: 3, Тести: 1
Матеріал дисципліни
Записатися Записатися