Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Безпечність товарів"
Опис: Безпечність товарів є дисципліною, яка формує поняттєво категорійний, теоретичний і методологічний апарат, необхідний для вивчення шкідливих речовин, що потрапляють в організм людини з харчовими продуктами та товарами народного споживання та засобів протидії їм
Цілі: Мета вивчення дисципліни – забезпечити відповідні сучасним вимогам знання здобувачів вищої освіти про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та сформувати необхідні в майбутній практичній діяльності спеціаліста уміння та навички щодо способів протидії.
Оцінювання: Під час вивчення дисципліни “Безпечність товарів” застосовуються поточний, проміжний та підсумковий контроль знань.
Теми: Розділ 1. БЕЗПЕЧНІСТЬ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Тема 1.1. Здоров’я людини та проблеми безпечності харчових продуктів
Тема 1.2. Природні компоненти продовольчої сировини і харчових продуктів, що негативно впливають на організм людини
Тема 1.3. Потенційно небезпечні забруднювачі харчових продуктів
Тема 1.4. Генетично модифіковані харчові продукти
Тема 1.5. Безпечність товарів рослинного походження
Тема 1.6. Безпечність товарів тваринного походження
Тема 1.7. Соціальні токсиканти
Розділ 2. БЕЗПЕЧНІСТЬ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Тема 2.1. Безпечність непродовольчих товарів як показник їх якості
Тема 2.2. Безпечність товарів з полімерних матеріалів
Тема 2.3. Безпечність іграшок
Тема 2.4. Безпечність виробів з текстилю
Тема 2.5. Безпечність товарів побутової хімії
Тема 2.6. Безпечність парфумерно-косметичних товарів
Мова: Українська
Викладачі: Тетяна Василівна Карбівнича
Розділ: 14, Тести: 10
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик