Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі"
Опис: Метою викладання дисципліни є формування у студентів теоретичних вмінь та навичок управління операційними системами та технологіями в готельному господарстві та туризмі.
Цілі: У процесі набуття практичних навичок студент повинен вміти:
 формувати операційні системи в готельному господарстві і туризмі;
 розробляти технологічний цикл обслуговування клієнтів у готельному господарстві і технологію туроператорської та турагентської діяльності в туризмі;
 визначати туристичні маршрути і розробляти тури;
 аналізувати, розробляти та удосконалювати операційну діяльність підприємств галузі.
Теми: Розділ 1.
Теоретичні аспекти операційних систем і технологій в готельному господарстві та туризмі
Розділ 2.
Операційна діяльність підприємств сфери туризму
Розділ 3.
Основні принципи проектування операційних систем в готельному господарстві
Мова: Українська
Викладачі: Вікторія Віннікова
Розділ: 9, Проекти: 3
Матеріал дисципліни
20,00$ Додати в кошик