Інформація для дисципліни "Актуальні проблеми технології галузі"
Опис: Галузь знань: 18 «Виробництво та технології». Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження». Освітній рівень: бакалавр. Кількість кредитів для денної форми навчання – 3. Загальна кількість годин – 90. Тижневих годин для денної форми навчання: аудиторних – 4,0; самостійної роботи студента – 4,0.
Цілі: Мета дисципліни полягає у визначенні рівня розвитку м’ясопереробної промисловості в умовах прискореного науково-технічного прогресу галузі, в наданні майбутнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок вирішення проблем підприємств галузі.
Оцінювання: Вид контролю - залік
Теми: Дисципліна містить 3 розділи та 9 тем
Ресурси: 1. Янчева М.О., Желєва Т.С. Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Актуальні проблеми технології галузі» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньої програми «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр // Харків: ХДУХТ, 2018. 2. Баль-Прилипко Л. В. Актуальні проблеми галузі : підручник. – Київ, 2010 – 374 с. 3. Іваненко Ф. В. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : навч.-метод. посібник для самост. вивч. дисц [Електронний ресурс] / Ф. В. Іваненко. – К. : КНЕУ, 2014. – 125 с. 4. Технологія м’яса та м'ясних продуктів : підручник / [М. М. Клименко та ін.]. – К. : Вища освіта, 2006. – 640 с.
Метод навчання: Лекції; виконання робіт (завдань) на лабораторному занятті; консультування та обговорення матеріалу лабораторного заняття методом «круглого столу»; проведення семінарів-дискусій; консультування під час написання реферату; використання презентацій лекційного та лабораторного матеріалу у вигляді слайд-шоу та плакатів.