Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Інноваційні технології м`ясних продуктів"
Опис: Галузь знань 18 «Виробництво та технології»
Спеціальність 181 «Харчові технології»
Спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»
Ступінь вищої освіти магістр
Цілі: Ознайомлення студентів з можливостями підвищення ефективності діяльності м'ясної галузі на рівні технологічних, управлінських та організаційних досягнень, прогресивного досвіду та системних знань, які дозволяють сформувати систему компетенцій фахівця, що відповідають вимогам сучасності
Оцінювання: Вид контролю: іспит
Мова: Українська
Викладачі: Марина Олександрівна Янчева
Розділ: 1
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик