Головна
»
Курси
»
Інформація про дисципліну: "Процеси та апарати харчових в...
Увійти до системи
Логін
Пароль
Контакти
Перелік занять
Вибрані курси
Дані не знайдено
Інформація для дисципліни
"Процеси та апарати харчових виробництв"
Мова:
Українська
Викладачі:
Богдан Віталійович Ляшенко
Розділ:
29
Матеріал дисципліни
Сховати все
/
Показати все
СИЛАБУС
Лекція 1. ЗМІСТ І ЗАВДАННЯ КУРСУ
Лекція 2. ЗАГАЛЬНІ ЗАКОНОМІРНОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ
Лекція 3. ОСНОВИ ТЕОРІЇ ПОДІБНОСТІ ТА МОДЕЛЮВАННЯ
Лекція 4. ГІДРОСТАТИКА
ЛЕКЦІЯ 5. ГІДРОДИНАМІКА
Лекція 6. ХАРАКТЕРИСТИКА ДИСПЕРСНИХ СИСТЕМ ТА ЇХ ОТРИМАННЯ ШЛЯХОМ ПЕРЕМІШУВАННЯ
Лекція 7. ПРОЦЕСИ ДИСПЕРГУВАННЯ
ЛЕКЦІЯ 8. РОЗДІЛЕННЯ ДИСПЕРСНИХ СИСТЕМ
Лекція 9. ПРОЦЕСИ ПОДРІБНЕННЯ ТА ПРЕСУВАННЯ
ЛЕКЦІЯ 10. ОСНОВНІ ЗАКОНОМІРНОСТІ ТЕПЛООБМІНУ
Лекція 11. ЗАКОНОМІРНОСТІ ТА ФІЗИЧНА СУТНІСТЬ ТЕПЛОВИХ ПРОЦЕСІВ
ЛЕКЦІЯ 12. ТЕПЛООБМІННІ АПАРАТИ
Лекція 13. ПРОЦЕС ПАСТЕРИЗАЦІЇ ТА СТЕРИЛІЗАЦІЇ
Лекція 14. ПРОЦЕСИ ВАРЕННЯ ТА ЖАРЕННЯ
ЛЕКЦІЯ 15. ОСНОВНІ ЗАКОНОМІРНОСТІ МАСООБМІНУ
ЛЕКЦІЯ 16. ПРОЦЕСИ СОРБЦІЇ
ЛЕКЦІЯ 17. ЕКСТРАГУВАННЯ
ЛЕКЦІЯ 18. СУШІННЯ
ЛЕКЦІЯ 19. ПЕРЕГОНКА ТА РЕКТИФІКАЦІЯ
ЛЕКЦІЯ 20. КРИСТАЛІЗАЦІЯ І РОЗЧИНЕННЯ
Лабораторна робота 1
Лабораторна робота 2
Лабораторна робота 3
Лабораторна робота 4
Лабораторна робота 5
Лабораторна робота 6
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Записатися
eFront
(version 3.6.15) • Community Edition •
Контакти
Інформація
Sorry, but your browser needs to support iframes to see this
Подробиці помилки