Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Методи контролю продукції харчових виробництв"
Опис: „Методи контролю продукції харчових виробництв” для студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
Цілі: Надання студентам ґрунтовних теоретичних знання з питань, пов’язаних з методами контролю якості продукції харчових виробництв, які зможуть забезпечити їх кваліфіковану участь у вирішенні проблем харчової промисловості.
Оцінювання: Підсумковий контроль - іспит
Теми: Курс містить 16 тем
Ресурси: Основна та домоміжна література наведена у робочій програмі
Метод навчання: Лекції та лабораторні роботи
Мова: Українська
Викладачі: Катерина Рубенівна Касабова
Розділ: 19
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик