Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Контроль якості та безпеки продукції галузі"
Цілі: надання студентам ґрунтовних теоретичних знань з питань функціонування системи якості продукції, критеріїв оцінювання якості в сучасних умовах, оволодіння задачами виробничих лабораторій хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, що зможе забезпечити їх кваліфіковану участь у вирішенні проблем харчової промисловості та формування у здобувачів вищої освіти наступних компетентностей, необхідних для професійної діяльності в харчовій промисловості:
– здатність оцінювати та забезпечувати якість виконуваних робіт;
– здатність організовувати та проводити контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів та харчових продуктів із застосуванням сучасних методів;
– здатність забезпечувати якість і безпеку продукції на основі відповідних стандартів та у межах систем управління безпечністю харчових продуктів під час їх виробництва і реалізації.
Мова: Українська
Викладачі: Олена Гайдарівна Шидакова-Каменюка
20,00₴ Додати в кошик