Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Харчові технології переробки та експертизи сировини на малих підприємствах в організаціях РГБ і торгівлі"
Опис: Викладання дисципліни «Харчові технології переробки та експертизи сировини на малих підприємствах в організаціях РГБ і торгівлі» є набуття студентами теоретичних та практичних знань в області технологій переробки та експертизи сировини для виробництва продукції на малих підприємствах в організаціях РГБ і торгівлі, навичок та вмінь творчо поєднувати питання теорії та практики, правильно будувати технологічні процеси, вміти оцінити якість сировини та готової продукції та правильно підібрати обладнання.
Цілі: Завдання – отримання студентами навичок проведення аналізу сировини та готової продукції, вибору раціональних способів та режимів обробки сировини та технологій виробництва готової продукції.
Оцінювання: Іспит
Мова: Українська
Викладачі: Тетяна Стуконоженко
Розділ: 26
Матеріал дисципліни
20,00$ Додати в кошик