Інформація для дисципліни "СК Фальсифікація харчових продуктів"
Опис: Спец. курс призначено для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 131 «Прикладна механіка»
Цілі: Вивчення спец. курсу передбачає формування у студентів теоретичних знань щодо засобів фальсифікації харчових продуктів та методів їх визначення
Оцінювання: Залік
Теми: Тема 1. Поняття про фальсифікацію товарів. Тема 2. Ідентифікація та фальсифікація зерноборошняних товарів. Тема 3. Ідентифікація та фальсифікація крохмалю, цукру, меду та кондитерських виробів . Тема 4. Ідентифікація та фальсифікація плодоовочевих товарів. Тема 5. Ідентифікація та фальсифікаціяя смакових товарів. Тема 6. Ідентифікація та фальсифікація молочних і жирових продуктів. Тема 7. Ідентифікація та фальсифікація м’яса та м’ясних товарів. Тема 8. Ідентифікація та фальсифікація риби та рибних товарів.