Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "СК Фальсифікація харчових продуктів"
Опис: Спец. курс призначено для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 131 «Прикладна механіка»
Цілі: Вивчення спец. курсу передбачає формування у студентів теоретичних знань щодо засобів фальсифікації харчових продуктів та методів їх визначення
Оцінювання: Залік
Теми: Тема 1. Поняття про фальсифікацію товарів.
Тема 2. Ідентифікація та фальсифікація зерноборошняних товарів.
Тема 3. Ідентифікація та фальсифікація крохмалю, цукру, меду та кондитерських виробів .
Тема 4. Ідентифікація та фальсифікація плодоовочевих товарів.
Тема 5. Ідентифікація та фальсифікаціяя смакових товарів.
Тема 6. Ідентифікація та фальсифікація молочних і жирових продуктів.
Тема 7. Ідентифікація та фальсифікація м’яса та м’ясних товарів.
Тема 8. Ідентифікація та фальсифікація риби та рибних товарів.
Мова: Українська
Викладачі: Антоніна Анатоліївна Дубініна, Тетяна Миколаївна Попова
Розділ: 16
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик