Інформація для дисципліни "Сировинні ресурси технології галузі"
Опис: дисципліна «Сировинні ресурси технології галузі» призначена для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока, для підприємств харчового бізнесу», ступеня вищої освіти бакалавр
Цілі: підвищення професійної підготовки студентів до виробничо-технологічної діяльності шляхом одержання знань та навичок щодо обґрунтування вибору рослинної сировини, методів її переробки, оцінки якості з огляду на особливості хімічного складу сировинних ресурсів з метою раціонального використання їх біологічного та технологічного потенціалу.
Оцінювання: залік
Мова: Українська
Викладачі: Катерина Сергіївна Балабай, Вікторія Вадимівна Погарська, Олексій Сергійович Погарський