Головна
»
Курси
»
Інформація про дисципліну: "Технологія галузі"
Увійти до системи
Логін
Пароль
Контакти
Перелік занять
Вибрані курси
Дані не знайдено
Інформація для дисципліни
"Технологія галузі"
Мова:
Українська
Викладачі:
Катерина Сергіївна Балабай, Надія Максимова, Вікторія Вадимівна Погарська, Олексій Сергійович Погарський, О Юр`єва
Розділ:
6
Матеріал дисципліни
Сховати все
/
Показати все
Дитяче харчування
Фруктово-ягідні пюре, соуси і приправи. Призначення, асортимент і відмітні особливості даних видів консервів. Сировина і матеріали хімічний склад. Технологія і технологічні схеми виробництва деяких видів фруктово-ягідних пюре, соусів і приправ
Фруктові напівфабрикати. Характеристика антисептиків, що застосовуються для консервування плодів і ягід. Виробництво швидкозаморожених плодів, ягід і напівфабрикатів
Консерви із плодів і плодових заготовок з цукром. Асортимент консервів даної групи, класифікація. Сировина і матеріали. Технологія і технол. схема вир-ва фруково-ягідного желе, повидла
Технологія виробництва джемів, конфітюрів, варення. Механізм утворення желе, тиксотропії й синерезису. Дифузійно-осматичні процеси при виробництві варення. Вплив режимів на якість варення. Види та причини браку, шляхи їх усунення
Консерви для дитячого та дієтичного харчування. Соц. призначення, асорт. прод-ції, хар-ка консервів для дітей ясельного, дошкільного та шкільного віку. Вимоги. Технолія та технол. схеми вир-ва консервів для дитяч. та дієтичного харч.
Записатися
eFront
(version 3.6.15) • Community Edition •
Контакти
Інформація
Sorry, but your browser needs to support iframes to see this
Подробиці помилки