Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Технологія борошняних та кондитерських виробів"
Опис: дисципліна призначена для студентів спеціальності 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії
Цілі: формування у студентів системного погляду на технологічні процеси виробництва, що пов’язані з виробництвом борошняних та кондитерських виробів, набуття відповідних компетенцій.
Оцінювання: диференційний залік
Теми: 1. Характеристика сировини, що використовується для виробництва борошняних та кондитерських виробів. 2. Наукові та практичні основи тістоутворення. 3. Технологія борошняних кондитерських виробів з дріжджового, листкового, бісквітного, заварного, пісочного та інших видів тіста. 4. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів.
Мова: Українська
Викладачі: Тетяна Миколаївна Хаустова, Світлана Леонідівна Юрченко, Олег Котляр, Владислав Семененко
Тести: 1
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик