Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Технологічне обладнання харчових виробництв"
Опис: Дисципліна "Технологічне обладнання харчових виробництв" є інженерною дисципліною, в якій розглідаються питання, повязані з класифікацією, призначенням, конструктивними особливостями та розрахунками обладнання харчової галузі.
Цілі: Знати
-основні принципи організації роботи обладнання харчових виробництв;
-улаштовання харчового обладнання;
-апаратурне оформлення технологічних ліній харчових виробництв;
-методики розрахунку та проектування обладнання харчових виробництв.
Оцінювання: Із контрольних заходів, що використовуються під час вивчення дисципліни, застосовуються поточний, проміжний, семестровий контролі та іспит, які проводяться з метою оцінювання результатів на певному етапі навчання.
Мова: Українська
Викладачі: Григорій Вікторович Дейниченко, Ольга Анатоліївна Маяк
Розділ: 7
Матеріал дисципліни
Записатися Записатися