Інформація для дисципліни "Технологічне обладнання харчових виробництв"
Опис: Дисципліна "Технологічне обладнання харчових виробництв" є інженерною дисципліною, в якій розглідаються питання, повязані з класифікацією, призначенням, конструктивними особливостями та розрахунками обладнання харчової галузі.
Цілі: Знати -основні принципи організації роботи обладнання харчових виробництв; -улаштовання харчового обладнання; -апаратурне оформлення технологічних ліній харчових виробництв; -методики розрахунку та проектування обладнання харчових виробництв.
Оцінювання: Із контрольних заходів, що використовуються під час вивчення дисципліни, застосовуються поточний, проміжний, семестровий контролі та іспит, які проводяться з метою оцінювання результатів на певному етапі навчання.
Мова: Українська
Викладачі: Григорій Вікторович Дейниченко, Ольга Анатоліївна Маяк