Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Розрахунок та конструювання обладнання малих переробних харчових виробництв"
Опис: Надання студентам знань пов'язаних з основами оптимального конструювання обладнання малих переробних харчових виробництв, де розглядуються: структура, класифікація та потужність окремих видів машин; основні принципи та методи оптимального конструювання; розрахунок та конструювання теплових апаратів підприємств харчової промисловості та громадського харчування; розрахунок та конструювання машин для механічної обробки харчових матеріалів
Цілі: Підготувати студентів до виробнично-технічної, проектно-конструкторської та дослідницької діяльності в області оптимального проектування та грамотної експлуатації сучасних високопродуктивних, високоефективних, економічних, надійних, безпечних в експлуатації машин і апаратів харчових виробництв
Оцінювання: залік
Ресурси: http://elib.hduht.edu.ua/handle/123456789/1657?locale=ru
Мова: Українська
Викладачі: Григорій Вікторович Дейниченко, Олексій Євгенович Загорулько
Розділ: 10
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик