Інформація для дисципліни "Розрахунок та конструювання обладнання малих переробних харчових виробництв"
Опис: Надання студентам знань пов'язаних з основами оптимального конструювання обладнання малих переробних харчових виробництв, де розглядуються: структура, класифікація та потужність окремих видів машин; основні принципи та методи оптимального конструювання; розрахунок та конструювання теплових апаратів підприємств харчової промисловості та громадського харчування; розрахунок та конструювання машин для механічної обробки харчових матеріалів
Цілі: Підготувати студентів до виробнично-технічної, проектно-конструкторської та дослідницької діяльності в області оптимального проектування та грамотної експлуатації сучасних високопродуктивних, високоефективних, економічних, надійних, безпечних в експлуатації машин і апаратів харчових виробництв