Інформація для дисципліни "Основи технології галузі"
Опис: Галузь знань 18 «Виробництво та технології» Спеціальність 181 «Харчові технології» Спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження» Ступінь вищої освіти бакалавр
Цілі: Ознайомлення з майбутньою спеціальністю та базовими складовими технології галузі; закладання основ знань для опанування основних технологічних процесів, формування в студентів стратегії майбутньої професійної діяльності, образу професійного майбутнього, уявлення про професійну кар’єру та визначення й закріплення самосвідомості, пов’язаної з професійною спрямованістю
Оцінювання: Вид контролю: залік
Теми: Тема 1. Вступ. Спеціальність та спеціалізація Тема 2. Характеристика сировинної бази та асортименту продукції галузі, її якість та безпечність Тема 3. Особливості виробництва харчової продукції галузі