Опис: Метою дисципліни є придбання студентами необхідних знань та навичок, пов’язаних з вибором, призначенням, будовою, принципом дії, монтажем, експлуатацією, налагодженням та усуненням неполадок теплового устаткування на підприємствах ресторанного господарства.
Цілі: У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен знати: – теоретичні основи процесів теплової обробки продуктів; – технічні характеристики, номенклатуру, принцип дії та функціональне призначення теплового устаткування закладів ресторанного господарства вітчизняних та закордонних фірм, основні фактори, які впливають на ефективність роботи апаратів; – функціональне призначення та сфери використання теплових апаратів для механізації технологічних процесів закладів ресторанного господарства; – методики теплового та конструктивного розрахунків теплових апаратів та теплогенеруючих пристроїв; вміти: – навчитись раціонально вибирати теплове устаткування для закладів ресторанного господарства; – оволодіти навичками праці з різними видами теплового устаткування; – обґрунтовувати технічне оснащення закладів ресторанного господарства.
Оцінювання: Оцінювання здійснюється за 100-бальною шкалою в діапазоні від 0 до 100 балів (включно).
Мова: Українська
Викладачі: Віталій Миколайович Червоний, Григорій Вікторович Дейниченко, Дмитро Горєлков, Василь Володимирович Гузенко