Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Технологічне обладнання галузі"
Опис: Дисципліна дає студенту спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» знання, необхідні для підготовки до виробничо-технологічної діяльності, пов’язаною з експлуатацією технологічного обладнання.
Цілі: Практичне застосування студентами отриманих навичок та знань під час фундаментальної підготовки з загальнонаукових та загально-технічних дисциплін; а також рішенню інженерних задач пов’язаних з експлуатацією технологічного обладнання на провідних підприємствах харчової промисловості.
Оцінювання: Система оцінювання знань студентів за дисципліною базується на критеріях оцінювання знань студентів навчального процесу ХДУХТ. Академічні успіхи студентів визначаються за допомогою системи оцінювання, що використовується в університеті. Переведення на національну та ECTS оцінку здійснюється відповідно до шкали оцінок згідно з таблицею співставлення шкал.
Теми: 1. Обладнання для транспортування, зберігання та технологічних операцій.
2. Обладнання для теплової та вакуум-термічної обробки
Мова: Українська
Викладачі: Григорій Вікторович Дейниченко, Андрій Олександрович Шевченко
Розділ: 3
Матеріал дисципліни
20,00$ Додати в кошик