Інформація для дисципліни "Теорія організації комплексних інженерних систем"
Опис: Метою дисципліни є набуття студентами необхідних теоретичних знань та початкових практичних навичок пов’язаних з функціонуванням, улаштуванням, взаємодією, основою експлуатації, розташування та формування технічних комунікацій підприємств харчової індустрії та ресторанного господарства.
Цілі: В результаті вивчення дисципліни студент досягнене наступних цілей: Буде знати: - Класифікацію та порядок формування інженерних систем; - Порядок взаємодії, побудови та функціонування інженерних систем харчової та ресторанної індустрії; - Стандартизацію комплексних інженерних систем; - номенклатуру, конструкцію, принцип дії, технічні характеристики інженерних систем та інженерно-технічного обладнання; - методику розрахунку та первинного проектування комплексних інженерних систем. Буде вміти: - виконувати необхідні інженерно-технічні розрахунки інженерних систем та комунікацій; - раціонально проводити вибір обладнання та обґрунтовувати проектні рішення первинного проектування; - володіти теоретичними та практичними навичками проектування, експлуатації, монтажу та експлуатації обладнання та комунікацій інженерних систем підприємств харчової індустрії та ресторанного господарства.
Оцінювання: Оцінювання здійснюється за 100-бальною шкалою в діапазоні від 0 до 100 балів (включно).
Мова: Українська
Викладачі: Григорій Вікторович Дейниченко, Дмитро Горєлков