Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Товарознавство (Харчові продукти)"
Опис: Метою викладання дисципліни «Товарознавство. (Харчові продукти)» є надання ґрунтовних знань студентам щодо методології, які стоять перед фахівцями молочно-жирової галузі, а саме: вдосконалення новітніх технологій виробництва, використання біологічно-активних добавок, нових видів біфідобактерій, ферментних препаратів, емульгаторів натуральних, добре знати і вміти користуватися законодавчою базою, нормативно-технічними вимогами та фактори формування асортименту, властивостей і якості жирових, молочних продуктів та їх виробництва, нові методи контролю, умови, терміни зберігання, що необхідно для професійної діяльності бакалавра з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.
Цілі: Основними завданнями вивчення дисципліни «Товарознавство. (Харчові продукти)» складовими частинами якої є розділи «Товарознавство жирів та жирових продуктів», «Товарознавство молока і молочних продуктів» є озброєння студентів глибокими теоретичними та практичними знаннями щодо:
- формування споживчих властивостей рослинної олії, маргарину, майонезу, асортименту, властивостей і якості молока, молочних продуктів у сфері виробництва,
- особливостей технологічних процесів виробництва жирів, молока та молочних продуктів;
- використання нормативної документації, нових видів пакувальних матеріалів та умов зберігання жирової та молочної продукції.
Теми: Змістовий модуль 1. Розділ "Товарознавство жирів та жирових продуктів"
Тема 1.1. Склад, харчова цінність та значення жирів в харчуванні людини
Тема 1.2 . Зміни жирів у процесі зберігання і промислової переробки
Тема 1.3. Характеристика окремих груп харчових жирів
Змістовий модуль 2. Розділ "Товарознавство молока і молочних продуктів"
Тема 2.1. Питне, молоко, вершки
Тема 2.2. Сухі та згущені молочні продукти
Тема 2.3. Морозиво та десерти
Тема 2.4. Кисломолочні продукти
Тема 2.5. Масло вершкове, спреди
Тема 2.6. Сичугові сири
Мова: Українська
Викладачі: Зінаїда Карпенко, Дмитро Миколайович Одарченко, Євгенія Соколова
Розділ: 20
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик