Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Основи технології галузі. Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"
Опис: Дисципліна “Основи технології галузі” є важливою для підготовки фахівця харчової галузі згідно сучасної парадигми освіти. Вона готує студентів до виробничо-технологічної діяльності за рахунок одержання знань з технологій приготування хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.
Цілі: Ознайомлення з майбутньою спеціальністю та базовими складовими технології галузі, уявлення про професійну кар’єру та визначення й закріплення самосвідомості, пов’язаної з професійною спрямованістю
Оцінювання: Залік
Теми: Тема 1. Загальна характеристика продукції галузі. Асортимент виробів. Сировина в технології продукції галузі.
Тема 2. Особливості виробництва хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів.
Тема 3. Особливості виробництва макаронних виробів та харчових концентратів
Мова: Українська
Викладачі: Наталя Василівна Шматченко
Розділ: 8, Тести: 1
Матеріал дисципліни
20,00₴ Додати в кошик