Інформація для дисципліни "Вторинна сировина харчової промисловості"
Опис: Дисципліна для студентів спеціальності 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Рівень вищої освіти - перший (бакалаври).
Цілі: Надання студентам знань щодо освоєння та передбачення максимально раціональнішого використання вторинних матеріальних ресурсів для виробництва високоякісних конкурентоспроможних товарів широкого застосування, що надають можливість в майбутньому приймати вірні товарознавчі та експертні рішення.
Оцінювання: Підсумковий контроль - іспит
Теми: Дисципліна містить 10 тем.
Ресурси: Нормативна, основна та допоміжна література наведена у робочій програмі
Метод навчання: Лекції, лабораторні та практичні заняття.