Опис: дисципліна призначена для студентів 4 курсу спеціальності 241 "Готельно - ресторанна справа"
Цілі: полягає в набутті спеціальних знань щодо технології виробництва напоів та практичних навичок з підготовки та проведенні дегустаційних заходів у підприємствах ресторанного господарства
Оцінювання: Оцінювання проводиться за такими критеріями: - розуміння, ступінь засвоєння теорії та методології проблем, що розглядаються; - ступінь засвоєння матеріалу дисципліни; - ознайомлення з рекомендованою літературою, а також із сучасною літературою з питань, що розглядаються: - логіка, структура, стиль викладу матеріалу в письмових роботах і при виступах в аудиторії, вміння обґрунтовувати свою позицію, здійснювати узагальнення інформації та робити висновки. Завершальним етапов вивчення дисципліни є залік.