Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Технологічне холодильне обладнання"
Опис: Вивчення дисципліни ставить за мету надати студентам комплекс знань, що охоплює принципи дії, будову, роботу, основи розрахунку і практичне застосування холодильного технологічного обладнання, яке служить для холодильної обробки м’яса та м’ясопродуктів, риби, молока, плодів і овочів, кулінарних виробів і готових страв, дрібно штучних не упакованих і упакованих харчових продуктів.
Цілі: У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен
знати: системи розподілу повітря приміщень які охолоджуються та проводити розрахунок систем повітропроводу охолоджуваних приміщень, знати та вміти проводити раціональний вибір холодильного обладнання для досягнення різноманітних технологічних цілей на підприємствах харчової індустрії, торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу.
вміти: володіти методикою розрахунків холодильного обладнання, раціонально експлуатувати холодильне технологічне обладнання.
Теми: Лекційний матеріал включає в себе 18 лекцій.
Ресурси: Навчальні посібники, лекційний матеріал, візуальне супроводження, методичні рекомендації, ДСТУ.
Метод навчання: Ви повинні переглянути всі блоки
Мова: Українська
Викладачі: Дмитро Павлович Семенюк
Розділ: 36, Тести: 1, Проекти: 10
Матеріал дисципліни
Записатися Записатися