Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Технологія галузі"
Опис: дисципліна є основною з фахових дисциплін для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології" спеціалації "Технології харчової продукції тваринного походження", спрямована на підготувку високоякісних спеціалістів галузі, які б вирішували основні завдання сучасної технології: рішення проблем якості харчових продуктів, раціональне використання сировини, створення нового покоління м'ясопродуктів загального і спеціального призначення тощо
Цілі: надання студентам глибоких теоретичних знань та практичного досвіду технологій різноманітної продукції галузі та підготовки їх до самостійної ефективної професійної діяльності
Оцінювання: іспит
Мова: Українська
Викладачі: Олена Борисівна Дроменко
Розділ: 13, Тести: 1
Матеріал дисципліни
20,00$ Додати в кошик