Опис: дисципліна є основною з фахових дисциплін для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології" спеціалації "Технології харчової продукції тваринного походження", спрямована на підготувку високоякісних спеціалістів галузі, які б вирішували основні завдання сучасної технології: рішення проблем якості харчових продуктів, раціональне використання сировини, створення нового покоління м'ясопродуктів загального і спеціального призначення тощо
Цілі: надання студентам глибоких теоретичних знань та практичного досвіду технологій різноманітної продукції галузі та підготовки їх до самостійної ефективної професійної діяльності
Оцінювання: іспит
Мова: Українська
Викладачі: Вікторія Анатоліївна Большакова, Олена Борисівна Дроменко, Марина Олександрівна Янчева