Головна
»
Курси
»
Інформація про дисципліну: "Інновації в ресторанному господарст...
Увійти до системи
Логін
Пароль
Контакти
Перелік занять
Вибрані курси
Дані не знайдено
Інформація для дисципліни
"Інновації в ресторанному господарстві"
Мова:
Українська
Викладачі:
Наталья Балацька, Людмила Петрівна Малюк
Розділ:
46,
Тести:
10
Матеріал дисципліни
Сховати все
/
Показати все
Вступ
ТЕМА 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Лекція 1.1. Поняття, основні визначення та терміни в інноваційній діяльності ресторанного господарства
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Контрольні тести 1.1
Лекція 1.2. Нормативна база регулювання інноваційн...
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Контрольні тести 1.2
Лекція 1.3. Класифікація і типізація інновацій в с...
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Контрольні тести 1.3
Лекція 1.4 Стратегічні напрями інноваційного розви...
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Контрольні тести 1.4
Контроль за темою 1
ТЕМА 2 ІННОВАЦІЇ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІ...
Лекція 2.1. Сучасні аспекти нутриціології щодо харчування людини
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Контрольні тести 2.1
Лекція 2.2. Класифікація і характеристика харчових...
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Контрольні тести 2.2
Лекція 2.3. Методологія розроблення харчових раціо...
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
ТЕМА 3 ІННОВАЦІЇ В ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ОБСЛУ...
Лекція 3.1. Нові формати сучасних закладів ресторанного господарства, і їх розвиток на вітчизняному ринку
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Лекція 3.2. Нова філософія підходу до оформлення меню
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Лекція 3.3 Інноваційні форми обслуговування в закладах ресторанного господарства
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Контрольні тести 3.3
Лекція 3.4 Сучасні тенденції впровадження і розви...
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Контрольні тести 3.4
Лекція 3.5 Організація виїзних послуг барменів (ке...
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Контрольні тести 3.5
Лекція 3.6. Інноваційні форми надання специфічних ...
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Лекція 3.7 Концептуальні принципи формування станд...
Контрольні запитання
Візуальне супроводження
Записатися
eFront
(version 3.6.15) • Community Edition •
Контакти
Інформація
Sorry, but your browser needs to support iframes to see this
Подробиці помилки