Інформація для дисципліни "Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса та м'ясних продуктів"
Опис: Галузь знань: 18 "Виробництво та технології" Спеціальність: 181 «Харчові технології» спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження» Освітній рівень: бакалавр Кількість кредитів – 4 Модулів – 1 Змістових модулів – 2 Загальна кількість годин – 120 Тижневих годин для денної форми навчання: аудиторних – 6,6; самостійної роботи студента – 6,6
Цілі: Метою викладання начальної дисципліни є формування у студентів професійних теоретичних знань про фізико-хімічні властивості, харчову цінність, біохімічні функції, морфологічний та хімічний склад тканин м’яса різних видів свійських тварин та птиці.
Оцінювання: Під час вивчення дисципліни застосовується поточний та підсумковий контроль знань.
Теми: Змістовий модуль 1. Характеристика м’яса і м’ясопродуктів та біохімія тканин та органів сільськогосподарських тварин та птиці. Змістовий модуль 2. Змінювання біохімічних властивостей м’яса під впливом біологічних та фізико-хімічних факторів