Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Сенсорний аналіз"
Опис: для студентів за спеціальністю 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Цілі: визначення факторів, що впливають на формування споживчих властивостей харчових продуктів та засвоєння основних принципів і правил організації та проведення органолептичної оцінки якості продовольчих товарів
Оцінювання: іспит
Теми: Тема 1. Сенсорний аналіз та його значення для оцінки якості продовольчих товарів
Тема 2. Терміни та визначення основних понять сенсорного аналізу
Тема 3. Якість продовольчих товарів. Номенклатура показників якості
Тема 4. Аналізаторна система людини. Класифікація та характеристика відчуттів
Тема 5. Смакові відчуття та їхнє значення для оцінки якості продовольчих товарів
Тема 6. Відчуття запаху та його значення для оцінки якості продовольчих товарів
Тема 7. Зорові відчуття та їхнє значення для оцінки якості продовольчих товарів
Тема 8. Відчуття дотику та мускульно-суглобне відчуття. Слухові відчуття
Тема 9. Систематика методів сенсорного аналізу
Тема 10. Організація органолептичних досліджень. Види дегустацій та умови їх проведення
Тема 11. Балова оцінка якості та її значення в органолептичному аналізі
Тема 12. Експертні методи органолептичного аналізу
Тема 13. Кваліметричні методи визначення коефіцієнтів вагомості та рівня якості харчових продуктів
Мова: Українська
Викладачі: Наталія Іванівна Черевична
Розділ: 13, Тести: 1
Матеріал дисципліни
20,00$ Додати в кошик