Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Товарознавство та експертиза продуктів з ГМД"
Опис: Для студентів спеціальності 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність, спеціалізації «Eкспертиза товарів та послуг», «Товарознавство комерційна діяльність"
Цілі: Метою навчальної дисципліни «Товарознавство та експертиза харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел» є формування у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо інтеграції та систематизації даних за різними проблемами створення та безпеки харчових продуктів, які одержані із генетично модифікованих організмі рослинного, тваринного та мікробного походження, добре знати і уміти користуватися законодавчою базою, нормативно-технічними вимогами, які регулюють безпечність та якість продовольчих товарів, що необхідно для професійної діяльності експерта.
Оцінювання: підсумковий тестовий контроль
Теми: Тема 1. Загальні положення, основні напрямки та завдання генної інженерії. Історія створення та світове виробництво генетично модифікованих джерел
Тема 2. Основні напрямки створення ГМД
Тема 3. Технологія створення генетично модифікованих рослин
Тема 4. Основні питання безпеки ГМД
Тема 5. Порядок проведення досліджень генетично модифікованих продуктів на якість та біобезпечність
Тема 6. Методи виявлення ГМО та їх похідних
Тема 7. Маркування харчових продуктів із ГМД. Державний моніторинг за оборотом харчової продукції, яка одержана із ГМД
Мова: Українська
Викладачі: Оксана Володимирівна Гапонцева
Розділ: 7, Тести: 1
Матеріал дисципліни
20,00$ Додати в кошик