Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія"
Опис: Метою викладання органічної хімії є забезпечення високого рівня фундаментальних знань щодо взаємозв’язку структури органічних сполук з їх реакційною здатністю і властивостями, які впливають на якість харчових продуктів, а також пояснення хімічних та біохімічних процесів, що відбуваються під час технологічного циклу виробництва харчових продуктів і їх зберігання.
Цілі: Результати: уміння раціонально вибирати способи та режим зберігання харчових продуктів, прогнозувати можливість і напрям перебігу хімічних процесів у харчових системах за конкретних умов; орієнтуватися щодо вибору методик із визначення основних органічних речовин сировини, харчової продуктів; оцінювати якість харчових продуктів, підбирати методи її дослідження.
Оцінювання: Екзамен з оцінкою 100-60 балів.
Теми: Частина 1. Вуглеводні й оксигеновмісні похідні. Тема 1. Вуглеводні. Тема 2. Гідроксисполуки. Тема 3. Оксосполуки. Тема 4. Карбонові кислоти. Частина 2. Гетерофункціональні похідні та гетероциклічні сполуки. Тема 1. Гідроксикислоти. Тема 2. Вуглеводи. Тема 3. Аміни, амінокислоти, білки. Тема 4. Ліпіди. Тема 5. Гетероциклічні сполуки
Інша інформація: Для студ. 1 к. ННІХТБ спеціальності 181 Харчові технології/ІІ сем. Взаємопов'язана зі СК Органічні речовини сировини та харчових продуктів/ІІ сем.
Метод навчання: Активні партнерські методи навчання.
Мова: Українська
Викладачі: Наталя Віталіївна Мурликіна
Розділ: 36, Тести: 3, Проекти: 1
Матеріал дисципліни
20,00$ Додати в кошик